Baix Llobregat

Pensem en les ciutats

  • Actualizado:
  • Creado:

Article d'Antoni Poveda, Primer Secretari del PSC Baix Llobregat, publicat a ElFar.cat

El resultat de les eleccions municipals d’aquest 26 de maig ha deixat a moltes ciutats del Baix Llobregat uns governs amb àmplies majories que donaran estabilitat a la gestió municipal. Està clar que els ciutadans i ciutadanes han votat pensant en la seva ciutat, en una gestió progressista, per la qualitat de vida i pels serveis públics en general. S’han equivocat els que han volgut utilitzar les eleccions municipals amb altres interessos partidistes, lluny dels interessos de la ciutat.

Els socialistes hem tornat a obtenir uns grans resultats que responen a la nostra tasca coherent, dialogant i incansable amb un objectiu clar: millorar la vida de les persones. Hem transformat aquesta comarca amb polítiques socials i progressistes i així ho continuarem fent els propers quatre anys. I això ho diem amb humilitat.

Volem seguir la nostra tasca pensant en les ciutats i per això pensem que en aquelles ciutats on és necessari establir acords, s’han de fer pensant amb el bé col·lectiu, i no pas de forma partidista. Es tornarien a equivocar.

El nostre projecte preveu uns municipis més sostenibles, més accessibles, més amables per als seus ciutadans i ciutadanes. Ciutats vives amb un comerç local fort i actiu, més transport, més ocupació, més cultura, més educació i més igualitàries. També ciutats on els i les joves puguin trobar resposta a les seves inquietuds i puguin continuar el seu projecte de vida accedint a l’habitatge a preus assequibles. Treballarem, com fins ara, des de la transparència i promovent la participació. Des del govern dels nostres municipis i allà on tinguem responsabilitat de govern continuarem fent polítiques que incideixin en la millora de la qualitat de vida de les persones, els nostres regidors i regidores, al govern o a l’oposició, estaran com sempre a peu de carrer escoltant, preguntant i fent propostes a la ciutadania.

Per últim, vull donar les gràcies a les més de 128.000 persones que al Baix Llobregat han donat el seu vot al PSC en aquestes eleccions municipals i dir-los que, com sempre hem fet, governarem per a tothom, independentment de quin hagi estat el seu vot.