Baix Llobregat

Poveda: “Lamenten la manca d’acció de la Generalitat per garantir la seguretat a Catalunya”

  • Actualizado:
  • Creado:

El secretariat del PSC del Baix Llobregat enceta el curs polític amb la primera reunió del grup.

Primera reunió del secretariat del  PSC del Baix Llobregat on el Primer Secretari, Antoni Poveda ha lamentat que "aquests mesos d'estiu hem constat les conseqüències de la manca d'inversió de la Generalitat en polítiques i recursos per garantir la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes".

Els i les socialistes del Baix Llobregat han criticat en varies ocasions la manca d’acció del Govern de la Generalitat en temes cabdals per la ciutadania. “No és el primer cop que hem de veure’ns en la tessitura de demanar a un govern que governi”, ha dit Poveda recordant que “ni en educació, ara que comença el curs, ni en sanitat, infraestructures, etc. s’està donant resposta a les necessitats dels catalans i de les catalanes”.

El secretariat també ha valorat la situació política i social actual destacant que és “vergonyós el paper que està assumint Ciutadans governant amb l’extrema dreta, VOX”, cada cop més allunyats del centre i més propers a la “política buida de confrontació i espectacle”. Una deriva que està fent que molts i moltes dels seus integrants abandonin aquesta formació política, com estem veient a molts municipis del Baix Llobregat.

Per últim, els i les socialistes del Baix Llobregat han parlat de la situació política i social actual i han marcat les línies d'actuació pel proper curs polític.