Baix Llobregat

Poveda: “socialisme és més justícia social, més ecologia i més feminisme. És la nostra lluita”

  • Actualizado:
  • Creado:

Article del Primer Secretari del PSC Baix Llobregat, Antoni Poveda sobre el 14è Congrés del PSC.

Els i les socialistes del Baix Llobregat hem participat activament, aquest darrer cap de setmana, al 14è Congrés del PSC. Hem estat al davant del debat com a membres de les diferents taules, com a ponents i moderadors a les diverses xerrades que van tenir lloc i el més important hem estat 166 delegats i delegades que hem debatut i treballat per un millor partit.

El nostre primer objectiu ha sigut sortir d'aquest congrés sent l'alternativa real i clara al govern de Catalunya. Per això hem demanat afrontar una resposta dialogada, federalista, que superi desconfiances i reconegui realitats

Avui més que mai hem de treballar per reduir les desigualtats de les ciutadanies, hem de treballar per tornar al centre a les persones, per revivar l'agenda social, per ser realment un país, tal com deia el nostre lema, feminista, ecologista i amb justícia social.

Com a segon objectiu hem reclamat reconnectar amb la societat fomentant més la participació, generant confiances i ampliant consensos. Un exemple que portem a terme des dels governs municipals liderats pel PSC a la comarca.

El socialisme és referent en esforçar-se per fomentar societats més igualitàries, més socials, més ecològiques i més justes i aquesta continuarà sent la nostra lluita.

Una lluita en la qual des de el PSC ens representaran els i les companyes del Baix Llobregat que formaran part de l'executiva nacional: Eva Granados, com a Viceprimera Secretaria; Sònia Guerra, a Polítiques Feministes; Antonio Balmón, a Acció Institucional. També en diferents secretaries nacionals: Lluïsa Moret, Raquel Sánchez, Pilar Díaz. Com a membres nats: Eduard Rivas, Carlos Ruiz, Xavi Paz i José Zaragoza. I com a presidenta de la taula del Consell Nacional, Maria Miranda.

Bona feina companyes i companys #SomPSC #socialistes