Baix Llobregat

PSC tindrà quatre portaveus, quatre portaveus adjunts, i una Presidència de Comissió al Congrés

  • Actualizado:
  • Creado:

José Zaragoza ha estat nomenat portaveu adjunt del Grup Socialista i Sónia Guerra, portaveu adjunta de la Comissió d’infància i adolescència.

El PSC tindrà quatre places de portaveu de Comissió al Congrés dels Diputats, uns nomenaments que s’han retificat avui a la reunió del Grup Socialsita. Marc Lamuà (diputat per Girona) serà el portaveu de la Comissió de Cultura; Montse Mínguez (Lleida), portaveu de la Comissió de Pressupostos; Mercè Perea (Barcelona), portaveu del Pacte de Toledo, i Lídia Guinart (Barcelona), de la Comissió del Pacte d’Estat per la Violència de Gènere.

Per altra banda, el diputat Arnau Ramírez (Barcelona) serà portaveu adjunt de la Comissió d’Afers Exteriors, mentre que Francisco Aranda (Barcelona) exercirà de portaveu adjunt de la Comissió de Política Territorial, Carmen Andrés (Barcelona) serà portaveu adjunta de la Comissió de Sanitat, i Sònia Guerra (Barcelona), portaveu adjunta de la Comissió d’infància i adolescència, a més de vocal de les comissions d'educació, formació professional, igualtat i pacte d'estat contra la violència masclista. Així mateix,el diputat Joan Ruiz (Tarragona) serà el nou president de la Comissió de Discapacitat, i Francisco Aranda vicepresident de la Comissió de Defensa.

Aquestes designacions se sumen al nomenament de José Zaragoza com a portaveu adjunt del Grup Socialista, càrrec que ja va exercir a l’anterior legislatura. D’aquesta manera, queda tancada l’estructura del PSC dins el Grup Socialista al Congrés dels Diputats.