Baix Llobregat

Ramon Espadaler i Rocio Garcia visiten les zones afectades per l'incendi de Castellví

  • Actualizado:
  • Creado:

Els dos diputats del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar han volgut agraïr i donar el seu suport als alcaldes i veïnat dels municipis afectats per la tasca duta a terme

Els diputats del grup parlamentari Socialistes-Units per Avançar Ramon Espadaler i Rocio Garcia han visitat aquest dissabte la urbanització de Valldaina de Castellví de Rosanes, una de les zones més afectades per l’incendi que ha cremat en els darrers dies múltiples hectàrees d’aquesta localitat i de Martorell. Durant la visita, els dos diputats s’han trobat amb veïns i veïnes del municipi i amb els alcaldes de Castellví de Rosanes, Martorell, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires, a qui han transmès el seu agraïment i suport per la tasca duta a terme en les darreres hores i dies per extingir l’incendi.

 

Espadaler, que exerceix de portaveu del grup parlamentari a la comissió d’Interior, ha dit que “l’agraïment que transmetem als Bombers, Protecció Civil, Agents Rurals, Agrupacions de Defensa Forestal, Mossos d’Esquadra, Policies Locals, voluntaris i voluntàries, etc. hem de transformar-lo sent més responsables en el nostre accés al medi natural”. “Ens cal molta més pedagogia i molta més sanció, si s’escau”, ha afegit.

 

Per la seva part, Garcia considera que la visita ha estat “molt profitosa” perquè "hem pogut donar el nostre suport als alcaldes i hem pogut atendre les peticions dels veïns i veïnes”. Així mateix, Garcia ha remarcat que el PSC, "amb Salvador Illa al capdavant", ha tingut “interlocució en tot moment amb els ajuntaments", i ha volgut agrair-los "la seva dedicació i el seu esforç". En aquest sentit, la parlamentària ha destacat que Illa va interessar-se "durant tot l'incendi per les famílies i les seves llars" i que va oferir "tot el seu suport als consistoris".

 

D'altra banda, tant Espadaler com Garcia han recordat la necessitat que té la comarca de disposar d'un parc de bombers a la zona de l'Ordal, petició que el PSC ha presentat en diverses ocasions al Parlament.

 

A part dels dos diputats, Vicky Castellanos, regidora socialista al govern de Castellví, i Lluís Tomàs, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Martorell, també han visitat aquest dissabte les zones damnificades per l'incendi.