Baix Llobregat

Miquel Iceta: "Vull ser President de la Generalitat perquè vull més i millor Catalunya"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aprobada la nova executiva del PSC al #14èCongrésPSC

Un cop aprobada la nova executiva, per part del Baix Llobregat en formaran part: Eva Granados, com a Viceprimera Secretaria; Sònia Guerra, com a Polítiques Feministes; Antonio Balmón, a Acció Institucional i també ocupant diferents secretaries nacionals: Lluïsa Moret, Raquel Sánchez, Pilar Díaz.

L'executiva comptarà també, com a membres nats amb Eduard Rivas, Carlos Ruiz, Xavi Paz i José Zaragoza. I com a presidenta de la taula del Consell Nacional, Maria Miranda.

Durant la seva intervenció a la cloenda del Congrés del PSC, Miquel Iceta ha dit que “estem farts de perdre temps i energies, de frustracions i divisions, que es cavin trinxeres i s’aixequin murs: nosaltres el que volem és estendre ponts”. “El que volem es més i millor Catalunya, i aquest és el compromís que prenc davant vostre”, ha indicat. El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta ha afirmattambé que “vull ser President de la Generalitat perquè vull més i millor Catalunya”. “Proposem als catalans i les catalanes abandonar la política de la queixa, el greuge, el victimisme i la confrontació. Volem aixecar el cap i construir junts el futur que volem, el país que ens mereixem. Cal deixar enrere la divisió entre catalans per assolir grans acords que garanteixin el progrés de totes i tots”, ha afegit.


Bona feina companyes i companys
 #som #socialistes